Ja hidrates bé la teva pell?

La hidratació facial de la pell és fonamental per a mantenir la seva elasticitat. La capa còrnia és l’estrat més superficial de l’epidermis, i s’encarrega de protegir a la pell de les agressions externes i de la deshidratació. Per això, avui us donarem algunes claus per mantenir la pell ben hidratada.

  • Beu aigua. Entre el 15% i el 20% de l’aigua del nostre organisme es troba en la pell, percentatge que amb l’edat va disminuint, ja que perdem la capacitat per a retenir-la. Per això, és fonamental hidratar-te des de dins, si vols mantenir una pell més flexible, ferma i elàstica.
  • Crema hidratant, dia i nit. És un ritual que hauríem de seguir diàriament, sense excepció. El millor moment per a fer-ho és després de la dutxa quan encara la pell està una mica humida, ja que afavorirà una major retenció d’aigua i, en tenir el porus més obert, el producte penetra millor. És un pas molt important per a aquelles pells extremadament seques o atòpiques. Recorda que les plantes dels peus, els genolls i els colzes són zones que estan més exposades a la fricció i, per tant, hem d’hidratar-les més sovint.
  • Exfolia la teva pell. La renovació cel·lular i la descamació també s’alenteixen amb el pas dels anys, la qual cosa provoca un aspecte més sec i afavoreix l’aparició d’arrugues. Algunes cèl·lules mortes no són renovades i, en interrompre’s la correcta comunicació intercel·lular, la pell es deshidrata i perd densitat. Es produeix una barrera que acumula toxines i que impedeix una correcta oxigenació.
  • Tria el producte adequat. Segons el tipus de pell que tinguem, haurem de triar una crema amb unes especificitats o unes altres. Els components que conté cada producte són determinants a l’hora de classificar la seva potència hidratant.
  • L’alimentació és la clau. Per a formar noves cèl·lules i mantenir nodrida la nostra pell, és essencial portar una dieta equilibrada i variada en proteïnes, vitamines i àcids grassos.

Els millors productes per a mantenir una bona hidratació a la pell

No volia deixar perdre l’oportunitat de comunicar-vos, també per aquesta via, els dos productes estrella per a la hidratació de la pell. Sou molts els que em pregunteu a la farmàcia per la meva experiència pròpia, i la meva resposta sempre és la mateixa:

  • Galenic Aqua Infini: Una col·lecció de quatre fórmules ultrahidratants. Són quatre productes de cures d’excepció per a hidratar intensament la pell diàriament. El secret de la fórmula Aqua Infini de Galénic per a assegurar la hidratació de la pell és una combinació d’elements que no falla: un ingredient potent com és la Flor de Pedra i una formulació galènica que assegura que aquest ingredient principal arribi fins a les cèl·lules de la pell per a resultar eficaç.
  • Vichy Mineral 89:Els laboratoris Vichy han aconseguit la proesa de formular la seva Aigua Termal Mineralizant en una concentració del 89%, i associar-ho amb Àcid Hialurònic d’origen natural. Minéral 89 reforça la funció barrera de la pell per a fer-la més forta contra les agressions com la contaminació, l’estrès i la fatiga. Dia rere dia, la pell està hidratada, tonificada i radiant… visiblement més saludable.

Recorda que robaràs aquests productes al millor preu a la nostra farmàcia.